pawciobra Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Czołem Potrzebuję jakieś nie drogiej ale dobrej wklejaneczki na okonie. Najlepiej gdyby, to było coś z shimano, daiwy lub dragona. Gdyby ktoś mógł uraczyć jakimiś podpowiedziami, to byłbym bardzo wdzięczny, bo do czynienia z wklejankami mam mizerne Ewentualnie jakiś bardzooo delikatny spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Jeśli niedroga, to może najlepiej podejść do zaufanego wędkarskiego? Ja swoją kupiłem właśnie z biegu, za 100 na przecenie, czula, lekka, wywazona, zapas mocy, miód. Nietrudno wg mnie trafić jakąś tanią wklejkę, bo większość tych kijków jest dobrze zrobionych i bądź co bądź wielkich wymagań ten kij nie ma, a wędkarskim zawsze można pomacać. Jak coś to mój kijek to Mikado Sensual Soft-Sensi up 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Sam używam Daiwa Megaforce Jigger 3-18 2.60. Czy to dobra wklejanka? Nie mam pojęcia bo nie mam porównania. Ale katastrofy nie ma. Szału też bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaBai Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Od roku używam Mikado Lexus Sapphire 220 do 7g, na wąskie rzeczki jak znalazł, sprawdziła mi się także na nieduże klenie. Ja sporo chodzę po krzakach także dłuższej nie chciałem. Zbadaj temat, ja od siebie mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 CzołemNajlepiej gdyby, to było coś z shimano, daiwy lub dragona. Ewentualnie jakiś bardzooo delikatny spinning Taniocha to nie jest, ale też nie kosztuje kosmicznie, a jest znakomita - Fishmaker, w 4 c.w. Bardzo dobry zapas mocy. Inna opcja, to Viper. Zobacz co jest na sklepach lub zaczekaj do początku kwietnia - będzie kilka modeli wklejanek Viper. Trzymałem w rękach 3 prototypu na pokazie handlowym - bardzo fajne niedrogie. Ze spinningów? Black Rock - tani i chwalony, NanoLite - w technologii nano, 400 - 500 zł (czyli raczej poza twoimi zainteresowania, ale warto to kupić). Express - też tam jest wklejanka, a te kije mają dobre opinie na forach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi