marcinklb07 Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Witam, postanowiłem założyć temat związany a katalogami wędkarskimi. Proszę o wpisywanie adresów e-mail z potwierdzeniem wysłania katalogu wędkarskiego. Ja wczoraj wysłałem do Jaxona meila z prosbą o wysłanie mi katalogu i dzisiaj mi odpowiedzieli że właśnie mi wysłali do domu. Jaxon adres e-mail: office@jaxon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Wystarczy się przejść po sklepach wędkarskich i za darmo wziąć. Mam chyba 20x różnych firm katalogi z paru lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januszw Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Wystarczy się przejść po sklepach wędkarskich i za darmo wziąć.Mam chyba 20x różnych firm katalogi z paru lat wstecz. Z katalogami nie ma problemu , zamiast nich Jaxson mógłby podesłać jakiś darmowy sprzęcik (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi