artech Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Przegapiłem, że w poniedziałek pykło mi 10 lat od zarejestrowania się na haczyk.pl. Muszę przyznać, że sporo się przez ten czas zmieniło i na forum i w życiu osobistym. Bardzo dużo osób przewinęło się przez nasze forum. Niektórzy zostali na dłużej, część się wykruszyła. Zdarzyło się też niestety, że pożegnaliśmy kolegę na zawsze... Ale jedno się nie zmieniło - pasja do wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Przegapiłem, że w poniedziałek pykło mi 10 lat od zarejestrowania się na haczyk.pl. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Przegapiłem, że w poniedziałek pykło mi 10 lat od zarejestrowania się na haczyk.pl. Gratulacje! Raczej; Dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi