bambuko11 Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Witam mam pytanie. Będąc nie dawno u braciaka w piwnicy pokazał mi wędkę którą , kiedyś x lat temu wziął od babci (łowił pradziadek) . Wędka 2 częściowa jak by metalowa , bardzo ciężka . Szczytówka ciężko się naginała (akcja jak by szczytowa ) , długość 270 -240 czarna . Po złożeniu na składzie ( wcisku) był luz , że swobodnie górna część wypadała . Wykończenie wcisku górnej i dolnej części (5cm na oko) miało kolor jak by mosiądz , na końcu dolnej części wcisku był jak by rant , zgrubienie . Żadnych oznaczeń nie było , wędka lata 70te początek 80tych. Stan dobry , żadnych uszkodzeń Za darmo nie ma szansy jej wytargać , dostępu też do świąt nie będę miał . Wędka na płotkę raczej to nie jest . Wiecie może forumowicze , co to za sprzęt? Postaram się ją wyrwać , bo brakuje mi wędki na grubszą rybę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Za darmo nie ma szansy jej wytargać , dostępu też do świąt nie będę miał .Wędka na płotkę raczej to nie jest . Wiecie może forumowicze , co to za sprzęt? Postaram się ją wyrwać , bo brakuje mi wędki na grubszą rybę W dzisiejszych czasach już się na to nie łowi, pewnie jakiś aluminiak, ale jakby chcieli sprzedać za rozsądne pieniądze chętnie przygarnę do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 W dzisiejszych czasach już się na to nie łowi, pewnie jakiś aluminiak W azji pełno ludzi jeszcze łowi na takie żelastwo głownie morskie potworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi