janek1404 Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Cześć. Jak już pisałem lubię łowić na spławik lecz łowiłem zawsze na jeziorach teraz mam zamiar zacząć połowy na rzecze jaką jest warta. Wiem że jest to trudna rzeka która uczy pokory. Moje pytanie brzmi gdzie szukać ryb w tej rzece gdy niema praktycznie główek.Zapomniałem też dodać iż nastawiam się na białoryb. Czytałem dużo na temat rzecznych miejscówek. Jedna rzecz jaka przykuło moja uwagę to to iż z lasów spływają bardzo małe żródełka do warty.Czy przy ujściu tych żródełek można próbować nastawić się na białoryb. Mam zamiar łowić na przepływankę z tego względu iż zauważyłem na warcie dużo różnego rodzaju traw rosnących we wodzie.Czy mogę spotkać tam białoryb bo z tego co czytałem to właśnie w takich trawach lubią czaić się okonie i szczupaki czy to prawda. Proszę o jakieś rady gdzie szukać tych ryb w warcie i czy jest sens próbować w tych miejscach co wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Warta warcie nie równa Zlewnię rzeki Warty o powierzchni 54,5 tys. km2, stanowi ok. 17,4% obszaru Polski Rzeka Warta ma długość 808,2 km i stanowi prawy, największy dopływ Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Mam zamiar łowić na przepływankę z tego względu iż zauważyłem na warcie dużo różnego rodzaju traw rosnących we wodzie.Czy mogę spotkać tam białoryb bo z tego co czytałem to właśnie w takich trawach lubią czaić się okonie i szczupaki czy to prawda. Proszę o jakieś rady gdzie szukać tych ryb w warcie i czy jest sens próbować w tych miejscach co wymieniłem. Napisz w jakiej okolicy zamierzasz łowić, bez tego nikt Ci nie podpowie. Im więcej danych tym lepiej, najlepiej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek1404 Napisano 10 Lutego 2015 Autor Share Napisano 10 Lutego 2015 między Chojno wieś a Sieraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pifpaf Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 aż zazdroszczę możliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek1404 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Pomoże ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 janek1404, taka uwaga na przyszłość - zakładaj tematy w odpowiednim dziale, bo robi się zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek1404 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi