Salmiak Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 CARP FISH SPORT S.C. MASSIVE CARP BANDIT CARP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 Konkurs zakończony. Popołudniu ogłoszenie laureatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 W wyniku losowania- przy użyciu jednego z narzędzi dostępnych w internecie- bilety na Targi Połowy i Łowy 2015 w Zabrzu otrzymują: 1. Diaflex 2. Lemiux 3. Cinek146 4. Jogi88 5. Brainline 6. Sk_1982 7. Pyter73 8. Susto 9. Artleep 10. Kosti Sw-ce 11. Zoltar70 12. Witek78 13. Zdrapek 14. Hostil 15. Manix-13 Laureatom gratuluję i proszę o pilne przesłanie adresów za pomocą PW lub na adres haczyk@haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Cieszę się bardzo, dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 No to posmakuje kulasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Ja również dziękuje, dotarła przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Zaproszenie-wejściówka na Targi już do mnie dotarło, dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 Większość poszła wczoraj, jedno zaproszenie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi88 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Witam ja również w dniu dzisiejszym otrzymałem Zaproszenie na Targi Wędkarskie. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susto Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Przesyłka dotarła wczoraj popołudniu dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artleep Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Ja również dostałem prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Jutro jestem w Zabrzu, oczywiście w "firmowym" polarze, więc kto chętny na pogawędkę to zaczepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi