awxw121 Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Witam mam takie pytanie które Mnie nurtuje... Czy można pływać pontonem gumowym, dokładnie INTEX SEAWHAWK 3 w niskich temperaturach? dokładnie chodzi Mi o warunki jakie panują teraz na Podkarpaciu, ponieważ sprzedawca powiedział mi żeby się wstrzymać do maja, żeby woda była cieplejsza, pomocy! chce już pojechać i pomachać za okoniami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Najlepiej zadzwoń do producenta pontonów, być może sprzedawca który Ci sprzedał ponton obawia się, że klej puści. Powinno być napisane do ilu stopni można użytkować ponton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Ja pływałem ruskim pontonem "ufimka" w temperaturach bliskich zeru stopni. Nie stwierdziłem nieprawidłowości (a ponton jest wiekowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Ponton INTEX SEAWHAWK 3 NIE MA NIC wspólnego z GUMĄ! Obawa sprzedawcy wynika z możliwości popękania tej ceraty w momenice składania pontonu po zakończonym spływie w niskich temparaturach ! Posiadam ten typ pontonu ,zaznaczam nie pływałem nim w niskich temperaturach ! Biorac pod uwage jego cene myśle że można go śmiało użyć a uwagami z jego eksploatacji jako pierwszy podzielisz sie z nami tu i na forum spływy pontony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi