SzopPracz Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Co polecicie na wiosenne karasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Polecam Robinson Supercup, tania i mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Fiume Italiana lub tak jak poprzednik napisał Robinson SuperCup bardzo ciekawe żyłki w przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Nie będzie najtaniej, ale ja polecam przyponówki Trabucco competition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Colmic Stream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoe Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Supercup robinson mocna, dobra żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Supercup jest dobry, trabucco też nie najgorszy. Używałem też jaxona ale nie podeszły mi ich żyłki. Teraz stoję przy supercup ale średnicy przynajmniej 0,128 wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Ja używam 3: Trabucco, HM80 Competition, XT69. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksawery Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Ja polecam Trabucco i SuperCup Robinson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Lata używałem Strofta, dopóki nie trafiłem na Trabucco - pierwszą przyponówkę dostałem od żony na jakis prezent - teraz 3ci rok stosuje tylko żyłki Trabucco a dokładnie "Super Elite T1" - drogie przyponówki - ok 30 zł za 50m ale starcza na cały rok - używam 0,12 - 3,1 kg wytrzymałości (nie wiem czy tyle ma ale jest naprawde bardzo mocna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi