apsik35 Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Kupię jak w tytule złamaną wędkę Dagona z serii Guide Select i Team Dragon. Najchętniej same dolniki ale też chętne szczytówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Mam cały dolnik TD 3-14 med-fast, 275cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Mam cały dolnik TD 3-14 med-fast, 275cm. wysłałem Koledze pytanie na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Mam GS "stinga" 270 do 21gram w trzech elementach- dolnik w jednym. Mogę zamienić na coś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 Mam GS "stinga" 270 do 21gram w trzech elementach- dolnik w jednym. Mogę zamienić na coś fajnego. wysłałem Koledze pytanie na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi