janusz54 Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Witam mam do sprzedania cały komplet wędkarski po zmarłym ojcu , leży mi to od ponad roku a ja na ryby nie chodzę z znajomych też nie, więc idzie na sprzedaż, nazwa taka tematu bo chłopaki nie mam już pomysłów roboty nie ma a jeść trzeba. W szczególności zależy mi na szybkiej sprzedaży bo mam chorego syna. cena jaki mnie interesuje to: 600 zł przelewem lub paczka za pobraniem 800 zł Cena się rożni jak wyżej pisałem mam syna w potrzebie, a zapalenie pluć u 2 latka to jest większy problem a antybiotyki drogie Wypisałem i dałem zdjęcia wędek tylko bardziej wartościowych razem jest ich 11 każda z kołowrotkiem czasem lepszym czasem gorszym. Nie znam się na tym kolega tylko pomagał. Zapraszam do kontaktu polecam GG, tam można ustalić i podam swój numer. Reszta do ustalenia. Pozdrawiam. żapraszam Wędka na karpia Konger: Waga:490g długość:360 Spining + ZestawyDługość:225cm Drugi kołowrotek gratis Coś na grunt: Dane na zdjęciu Bolonka Dane na zdj Większość kołowrotków to Konger i Shimano Zdjęcia całego zestawu: Cytuj
bronek Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 mówiąc szczerze to nie wiem czy uda ci się wziąć za ten sprzęt te 600 zeta. proponuję ci spisać dane z tych kołowrotków i wędek i napisać tutaj może wtedy będzie więcej wiadomo co to za sprzęt bo po tych zdjęciach to słabo. większość sprzętu wygląda niestety na starocie ale moge się mylić . Cytuj
jony Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 cena jaki mnie interesuje to: 600 zł przelewemlub paczka za pobraniem 800 zł Chciałbym się mylić, ale ta oferta jakaś za bardzo naciągana jak na mój gust. 200 zł różnicy pomiędzy płatnością przelewem a pobraniem nie wygląda mi to dobrze. Cytuj
Gość CarIvan Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Patrząc po samym sprzęcie (firma, przeznaczenie wędek i kołowrotków, biorąc poprawkę na mechaniczne zużycie i prawdopodobnie jakikolwiek brak smarowania młynków )mógłbym jego wartość wycenić na 20% nowych sprzętów, nie wiem czy z 300 zł by się uzbierało za całość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi