bomkalukasz Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam mam możliwość kupna następującego sprzętu ( jest on używany i ma 3 lata): Wędka DAM 2,7m 20-40g Kołowrotek: EX 8200 DRAG MASTER SPRO lub CV2 4000 Captiva/ Penn ( z tym że ten jest podejrzany bo rączka pokrętła dziwnie chodzi ja tego nie zauważam ale znajmoy który dłużej łowi twierdzi ze cos jest z nia nie tak) Cena zestawu to ok 300zł co o nim myślicie warto inwestować w używkę czy lepiej kupić w tej cenie coś nowego? Do Pozdrawia Cytuj
Gość CarIvan Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Daj sobie z tym luz, lepiej dołożyć jeszcze z 200 zł i kupić coś nowego i przede wszystkim porządnego. Cytuj
Lemiux Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Nawet bez dokładania kupi. RYOBI I sporo spiningów do wyboru. Cytuj
Gość CarIvan Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Oczywiście tylko ten co pokazałeś ma słaby hamulec i jest z dystrybucji Kongera (często wadliwie pracujące), do tego łamana rączka która dostanie szybko luzów, jeśli już chciałby kupić coś solidniejszego to lepiej Ryobi Zaubera 3000 ale z dystrybucji Dragona z taką korbą jak ta a nie tą łamana przyciskiem blokującym https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popenphoto.php?file=../p/s3/1401790015.jpg Cytuj
Lemiux Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Ecusima 135 zł, Zauber prawie 300 zł... Kaj logika ? Kolega pisze o 300 zł na kij i kołowrotek. Cytuj
Gość CarIvan Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Jasne ale warto dołożyć bo Zauberem połowi dłużej, przy intensywnym spiningowaniu Ecusima rozpadnie mu się po sezonie (mam na myśli bebechy). Cytuj
Lemiux Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Ecusima rozpadnie mu się po sezonie No, nie przesadzajmy. Każdy kołowrotek można zajechać w sezon. Cytuj
paweł11 Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Moim zdaniem DAM firma jest b.dobry bo sam łowię co do kołowrotka uważam ,że ten penn będzie podobny. Co do ceny popatrz sobie sam a zobaczysz po ile chodzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi