pagori Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Ma ktoś namiary gdzie można dostać rolki prowadzące żyłkę , w Shimano Catana rolkę mi rozpołowiło a w Okumie epix pro zrobił dość głęboki rowek. Krótko mówiąc potrzebuje dwie rolki do Catany i drugą do Epixa
ChaoTic Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 epix pro jest już dawno nieprodukowany ale okuma ma duża wymienność elementów pomiędzy różnymi seriami - wiec nie powinno być problemu - atakuj serwis przedstawiciela na Polskę - dragona : serwis@firmadragon.pl catana - no cóż albo kupić trupka za grosze (droga łatwiejsza) albo bujanka z serwisem normarku .. (droga hardcorowa) : serwis@normark.pl jakby obydwie drogi zawiodły to jeszcze można zagadać z jakimś zręcznym tokarzem - nie takie bajery dorabiali
Kierek Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 "Spinning" Sprzęt Wędkarski Leszek Borowski Spinning tel. 71 372 27 00 pl. św. Macieja 3 50-244 Wrocław woj. dolnośląskie Nie wiem czy jeszcze istnieje ale kiedyś u niego naprawiałem kołowrotki. Miał też tokarkę i dorabiał mi kilka rolek. Naprawia też wędki.
Rekomendowane odpowiedzi