snapi98 Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 jakie macie opinie o atraktorach o zapachu odchodów golebi? Czy warto? czy działa tylko na płoć? Cytuj
oleq_30 Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 to nie jest atraktor tylko dodatek zanętowy działa wybiórczo na wieksze płocie stosowałem kilka razy , i raczej tylko na plocie , ale z dodawaniem trzeba ostrożnie w nie wielkich ilościach, i 12 godzin wczesniej namoczyć Cytuj
marcinek2 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Jest to dość sycący dodatek. Stosuję i polecam ten od Marcela MVDE pingeon shit. Należy go namoczyć wrzątkiem kilka godzin przed łowieniem. Gołębie odchody to w dużej mierze ziarna, które selekcjonują większe płocie. Cytuj
Gość grych Napisano 29 Kwietnia 2015 Napisano 29 Kwietnia 2015 Sorry, że się wtrącę - tak jak przedmówca napisał - dodatek ten od MVDE jest najlepszy, ale to nie dziwota, skoro to waśnie ten Pan go po raz pierwszy użył i przez wiele lat dzięki temu dodatkowi drużyna belgijska była na topie, ale żeby powiedzieć, że to ziarna?? hm no pierwsze się z takim stwierdzeniem spotykam, tym bardziej że Pigeon shit - to jak sama nazwa wskazuje - gołębie odchody, a ja nie widziałem jeszcze w odchodach dużych ziaren (no przecież to musi być strawione). Najczęściej używam właśnie MVDE, ale przerabiałem chyba większość dostępnych na rynku i nigdzie nie spotkałem się, żeby to były ziarna... nie wiem, czy przedmówca nie myli tego z ziarnami konopi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi