snapi98 Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 jakie macie opinie o atraktorach o zapachu odchodów golebi? Czy warto? czy działa tylko na płoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 to nie jest atraktor tylko dodatek zanętowy działa wybiórczo na wieksze płocie stosowałem kilka razy , i raczej tylko na plocie , ale z dodawaniem trzeba ostrożnie w nie wielkich ilościach, i 12 godzin wczesniej namoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek2 Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Jest to dość sycący dodatek. Stosuję i polecam ten od Marcela MVDE pingeon shit. Należy go namoczyć wrzątkiem kilka godzin przed łowieniem. Gołębie odchody to w dużej mierze ziarna, które selekcjonują większe płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grych Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Sorry, że się wtrącę - tak jak przedmówca napisał - dodatek ten od MVDE jest najlepszy, ale to nie dziwota, skoro to waśnie ten Pan go po raz pierwszy użył i przez wiele lat dzięki temu dodatkowi drużyna belgijska była na topie, ale żeby powiedzieć, że to ziarna?? hm no pierwsze się z takim stwierdzeniem spotykam, tym bardziej że Pigeon shit - to jak sama nazwa wskazuje - gołębie odchody, a ja nie widziałem jeszcze w odchodach dużych ziaren (no przecież to musi być strawione). Najczęściej używam właśnie MVDE, ale przerabiałem chyba większość dostępnych na rynku i nigdzie nie spotkałem się, żeby to były ziarna... nie wiem, czy przedmówca nie myli tego z ziarnami konopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi