asia_zal Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam. Chcę kupić prezent urodzinowy chłopakowi. Planuję kupić kij szczupakowy do łowienia z łódki. Mój budżet to +/- 500 zł na sam kij. A że na spiningach się nie znam to proszę o pomoc koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoe Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Poszukaj coś z Mikado, Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia_zal Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Ja łowię tylko tyczką. Wiec o spiningach nie mam bladego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 sam łowię tylko z łodzi i moim zdaniem 2,1m cw do 30gr jest wystarczająca a producent to upodobanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Szczerze polecam Robinson Diaflex Spin o długości 2,4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi