Mariusz1 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Mam problem ze znalezieniem sklepu z klejonymi mocowaniami do mocowania pawęży gdy by ktoś miał jakieś namiary gdzie takie można dokupić proszę o rady. Chcę przerobić ponton z wiosłowego na napęd silnikowy. Jeśli ktoś wie jak fachowo te mocowania się nazywają to bym poprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Mariusz1, zależy z jakiego materiału jest ponton. Tokarex ma do swoich pontonów PVC taki zestaw http://allegro.pl/mocowanie-silnika-uchwyt-pawez-do-pontonu-tokarex-i5299359119.html . Jeśli ponton gumowy, myślę że wystarczy dobrać odpowiedni klej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc choć nie o sam pawęż mi chodzi tylko o uchwyty które trzeba wkleić do pontonu aby pawęż się miała czego trzymać, bo nie mam tego na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Wkleiłem link do całego kompletu, nawet z klejem, ale zobacz lub zapytaj na stronie Tokarex-su czy mają same mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzięki za radę tak zrobię pawęż już mam, dlatego pytam o same mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi