marat18pias Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Witam mam do was następujące pytanie: od kilku lat opłacam składki w województwie lubelskim a z racji tego, że musiałem przeprowadzić się do stolicy chciałbym wykupić pozwolenie i nie wiem czy będzie mnie dotyczyła oplata 400 zł dla członków zrzeszonych czy opłata w wysokości 600 zł dla członków niezrzeszonych - przypuszczam że pewnie będzie mnie dotyczyć opłata dla nie zrzeszonych. Ewentualnie co musiałbym zrobić by zapłacić opłate 400 jak dla członka zrzeszonego? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 Należę do okręgu Mazowieckiego , koło w Grajewie , jednak w tym roku wykupiłem dodatkowo zezwolenie na jezioro Ełckie okręg Suwalski , pokazałem tam znaczki na ten rok i dostałem tylko zezwolenie na jedno jezioro za 180zł.więc raczej jako zrzeszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi