exciter101 Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 Witam Kolegów. Byłem w muzeum w Nieborowie pierwszego maja na rodzinnej wycieczce. W przypałacowym ogrodzie znajduje się ładny staw. Widać, że ktoś wędkuje bo kilka stanowisk wydeptanych, lecz pomimo ładnej pogody żadnego moczykija nie widziałem. I tu moje pytanie do Was. Czy ktoś miał okazję tam połowić? Z tego co się dowiedziałem, zezwolenie dzienne kosztuje 18 PLN. Ciekaw jestem Waszych opinii o tym zbiorniku i o tym co tam pływa? Ryb nie zabieram do domu, chodzi mi o to, czy warto jechać 50 km żeby miło spędzić czas z rodziną z wędką nad wodą? Pozdrawiam i połamania kija życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 jak sie nie myle, to wolno tam wedkowac do ... jakiejs godziny tylko tak bylo przynajmniej kiedys - info .... chyba od forumowego kol. CHELEK napisz do niego, chyba ze sam sie wczesniej odezwie w watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 JACooL, kolego że też Cię tyle czasu nie widziałem... Sam jestem ciekaw kto sie tą wodą opiekuje,zapewne są karpie a tu można by było sie wyszaleć na zasiadce;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi