KrzyObr Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Witam Kolegów po kiju. Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tej sztycy. Cena jest korzystna dodatkowo podobno jest to sztyca węglowa. Czy ktoś z Was używał jej bo w internecie niewiele mogę znaleźć. Czy wg Was opłaca się coś takiego na początek pod wędkę match?? Dowiedziałem się że waga tej sztycy to około 400gr. Z góry dzięki za pomoc i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Mam ją, a raczej miałem i sobie leży połamana Serdecznie odradzam chyba, że chodzisz na siłownię i masz mocne ręce. Sztyca sztywna jak kij bambusowy, a do tego ciężka w trzymaniu. Użytkowałem ją rok czasu, aż do wczoraj jak pękł mi element przy podbieraniu płoci. Nawet jej nie żałuję hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyObr Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 Ok. Dzięki. Czyli skutecznie mi ją odradziłeś. Dobrze że się w to nie wpakowałem. A co możesz polecić powiedzmy do ok 150 pod match? Bo siedzę już długo nad tym i się zdecydować nie mogę. Dobre opinie podobno ma milo tyccon tylko nie wiem. Jest tak naprawdę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Jak mam być szczery, to dobra sztyca swoje kosztuje i nie bawiłbym się w wydawanie 100-150zł. na jedną wielką niewiadomą. Ja spróbowałem i teraz już wiem, że ze sztycami, to jak z wędziskami i tym razem będę uderzać coś w granicach 400-500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyObr Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 no ja niestety tyle nie mogę przeznaczyć na sztyce. Chyba jednak po prostu zdecyduję się na mniejszą długość i może coś upoluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Poluj na używane. Bo często bywa, że używana nie znaczy gorszej od nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 jak chcesz przyzwoitą sztyce to skontaktuj się z sklepem Okoń w Rudzie Śląskiej. Mieli na sklepie Sensas Cortale 130 w cenie ok 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Przerzuciłem kupę sztyc w życiu, i moim zdaniem za taką kasę spróbuj znaleźć produkt firmy Winner. Mam poprzednią wersję, używam, i sądzę, że w tej klasie jest jedną z najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Winner to marka Tandem Baits. Który model masz na myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Mam na myśli ten model: http://sklep-wedkarski.info/sztyca_raczka_do_podbieraka_logic_4_4m_winner-10622i Można go znaleźć poniżej tej ceny. Ja użytkuję od lat poprzednią wersję, ale i tą miałem w łapkach. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 co do ciebie znaczy że jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 To znaczy, że waga, wyważenie i sztywność jest na akceptowalnym poziomie. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi