pawciobra Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Witam, od zeszłego roku zacząłem stosować gumy relax ohio i stwierdziłem, że są na prawdę bardzo łowne. Gumy niby bardzo skuteczne na sandacze łowiąc z opadu, lecz osobiście stosuję je głownie do prostego prowadzenia za szczupakami i jestem nimi naprawdę mile zaskoczony. Cena tych gum też nie jest jakaś duża i chciałbym się dowiedzieć opinii bardziej doświadczonych wędkarzy spinningistów, którzy stosowali/stosują te gumy i mogliby się podzielić swoimi myślami co do tych gum. ps. Muszę zaznaczyć, że zeszłej jesieni na mniejsze rozmiary tych gum również ładnie połowiłem ładnych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmiasko Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Mi też się sprawdzały. 4", 5" seledyn, tylko za ciężkie główki stosowałem, bo próbowałem opadu. W tym sezonie spróbuję lżej, na prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 miałem seledynowa i brały na nia szczupaki i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Jak dla mnie wszystkie gumy relaxa są dobre. Można powiedzieć, że wychowałem się na tych przynętach jeśli chodzi o łowienie przynętami miękkimi i mam do nich pełne przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi