ciechan Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Witam, w czerwcu jadę do szwecji do Skene. Jedziemy we 3 więc potrzeba większego auta. Posiadam voyagera z 91 roku i teraz moje pytanie. Czy Szwedzka Policja zatrzymuje stare auta żeby sprawdzić ich stan? Ogólnie auto nie jest pordzewiałe ale technicznie też ne jest igła. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Witam. Byłem w Szwecji w zeszłym roku i od promu jechałem około 300 km i policji nie widziałem ani razu. Jak również przez cały tydzień i w drodze powrotnej. Pozdrawiam Rafał Seweryn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechan Napisano 17 Maja 2015 Autor Share Napisano 17 Maja 2015 rozmawiałem dziś z gościem, który mieszkał w Szwecji i twierdzi, że może być ciężko. Policja sprawdza analizatorem skład spalin - u mnie na bank będzie z tym lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi