Skocz do zawartości
Dragon

Feeder xenon GT firmy Robinson. Co sądzicie o tym federze?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Tomku a moze jakas swoja opinia bo jak wnioskuje po wypowiedzi w innym temacie masz taka zabawke :smile:

Jakies odczucia itp itd a nie tylko samo suche miejsce w konkusie - plebiscycie

Pozdr

Napisano
Tomku a moze jakas swoja opinia bo jak wnioskuje po wypowiedzi w innym temacie masz taka zabawke

Mam, ale stosunkowo niedługo. Wykonanie przyzwoite, ładna praca, trzy szczytówki, wyrzut 40-90 g na wodę stojącą i wolno płynącą wystarczy. Dobrze się rzuca- operowałem koszykiem 30-40 gram+zanęta i można nim przyzwoicie śmignąć bez obawy o kij. Z testem się wstrzymam ponieważ łowię nią od kilku miesięcy i niechcę kogoś wprowadzić na minę niechcący. Ja jestem zadowolony. Wyciągałem póki co niewielkie ryby, ale myślę, że z kilkukilową też sobie da radę.

• 10 months later...
Napisano
Ja jestem zadowolony. Wyciągałem póki co niewielkie ryby, ale myślę, że z kilkukilową też sobie da radę.

No to trochę czasu minęło więc proszę o szerszą opinię :wink:

Napisano
No to trochę czasu minęło więc proszę o szerszą opinię

No teraz coś więcej mogę powiedzieć :mrgreen: Od tego czasu przerzuciłem za jego pomocą pewnie lepiej niż 200 kg ryb różnego rodzaju :lol: A efekt jest w nominacjach za ten rok :wink:

Nie mam już żadnej szczytówki z kompletu. :???: Dwie zniszczyłem sam- raz kij spadł mi szczytówką na betonowy kant a drugą złamałem sam, ale to inna historia :lol:

Tylko trzecią, którą używałem najdłużej zajechałem na rybach. Rozwarstwiła się od strony kija, ale i tak wytrzymała do końca dnia łowienia :mrgreen:

Kupiłem nową szczytówkę luzem i feeder jest jak nowy :wink:

Generalnie wyciągałem na niego ryby do 3 kg: karpie, karasie, leszcze, płocie, jazie a nawet sandacza na zlocie :lol:

W tej gramaturze- feeder na stojącą lub wolno płynącą wodę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.