Roger40 Napisano 17 Grudnia 2006 Napisano 17 Grudnia 2006 Feeder xenon GT firmy Robinson. Co sądzicie o tym federze?
P Napisano 6 Marca 2007 Napisano 6 Marca 2007 Tomku a moze jakas swoja opinia bo jak wnioskuje po wypowiedzi w innym temacie masz taka zabawke Jakies odczucia itp itd a nie tylko samo suche miejsce w konkusie - plebiscycie Pozdr
tomek1 Napisano 6 Marca 2007 Napisano 6 Marca 2007 Tomku a moze jakas swoja opinia bo jak wnioskuje po wypowiedzi w innym temacie masz taka zabawke Mam, ale stosunkowo niedługo. Wykonanie przyzwoite, ładna praca, trzy szczytówki, wyrzut 40-90 g na wodę stojącą i wolno płynącą wystarczy. Dobrze się rzuca- operowałem koszykiem 30-40 gram+zanęta i można nim przyzwoicie śmignąć bez obawy o kij. Z testem się wstrzymam ponieważ łowię nią od kilku miesięcy i niechcę kogoś wprowadzić na minę niechcący. Ja jestem zadowolony. Wyciągałem póki co niewielkie ryby, ale myślę, że z kilkukilową też sobie da radę.
jmk81 Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Ja jestem zadowolony. Wyciągałem póki co niewielkie ryby, ale myślę, że z kilkukilową też sobie da radę. No to trochę czasu minęło więc proszę o szerszą opinię
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 No to trochę czasu minęło więc proszę o szerszą opinię No teraz coś więcej mogę powiedzieć Od tego czasu przerzuciłem za jego pomocą pewnie lepiej niż 200 kg ryb różnego rodzaju A efekt jest w nominacjach za ten rok Nie mam już żadnej szczytówki z kompletu. Dwie zniszczyłem sam- raz kij spadł mi szczytówką na betonowy kant a drugą złamałem sam, ale to inna historia Tylko trzecią, którą używałem najdłużej zajechałem na rybach. Rozwarstwiła się od strony kija, ale i tak wytrzymała do końca dnia łowienia Kupiłem nową szczytówkę luzem i feeder jest jak nowy Generalnie wyciągałem na niego ryby do 3 kg: karpie, karasie, leszcze, płocie, jazie a nawet sandacza na zlocie W tej gramaturze- feeder na stojącą lub wolno płynącą wodę.
jmk81 Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 A czym się zasugerowałeś wybierając akurat ten kij I czy możesz go spokojnie polecić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.