patryk/szczecin Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Już czerwiec , zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Kilka najwiekszych z tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Fajne zedy, Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Ładnie, ładnie. Fajne sandaczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Piękne sandacze. Gratulacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 W końcu udało mi się z ojcem wyrwać nad wodę. Parę godzin zaliczonych i jeden sandaczyk się uwiesił - 63 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Nieźle dziś wymarzłem, ale warto było. Życiówka poprawiona 88cm, ojciec odpowiedział 60-dziesiątką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Nieźle dziś wymarzłem, ale warto było. Życiówka poprawiona 88cm, ojciec odpowiedział 60-dziesiątką. Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 14 Października 2015 Share Napisano 14 Października 2015 Znów się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 kadziul, dobre psiaki ! Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Znów się udało Jak zwykle trzymasz poziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Dzięki wielkie chłopaki. Na jesień u mnie łatwiej o piękną rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Ojciec pożegnał październik 60-dziesiątką ,ja bez kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Witam. Ja również się pochwalę listopadowym sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 DarekR, piękna rybka GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Fajne wilczki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Po dłuższym czasie zameldował się u mnie sandaczyk , fajnie spasiony i waleczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi