tomek1 Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Trochę niepostrzeżenie i bez ubiegłorocznego rozgłosu- haczyk.pl skończył 11 lat. Ale jak to u mężczyzn- nie starzeje się, tylko "zdobywa doświadczenie" . Z pewnością jednak nie łapiemy zadyszki. Nasze strony każdego dnia odwiedzają tysiące wędkarzy i z każdym miesiącem jest ich więcej. To wszystko powoduje, że haczyk.pl jest od wielu lat w ścisłej czołówce najpopularniejszych stron wędkarskich w Polsce. Dziękuję wszystkim, dla których wizyta na forum jest codziennym rytuałem jak i tym którzy dopiero odkrywają, że haczyk.pl to ogromna baza wiedzy o wędkarstwie. I jedni i drudzy tworzą Najlepszą Wędkarską Społeczność w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Z całą pewnością jedna z ciekawszych stron w internecie. Zaglądam dość często i mam wrażenie że jestem uzależniony. Trzymam kciuki za kolejne 11tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Fajnie! Kolejne lata pod takimi rządami - jestem przekonany - będą stały pod znakiem dalszego rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Gratulacje 11 lat, i 100 lat pod tak dobrymi rządami jak do tej pory, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Gratulacje, jest dobrze A w sobote mija 8 lat od mojego pierwszego zalogowania się na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Chwilę później i mnie stuknie ósma rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi