tomek1 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Trochę niepostrzeżenie i bez ubiegłorocznego rozgłosu- haczyk.pl skończył 11 lat. Ale jak to u mężczyzn- nie starzeje się, tylko "zdobywa doświadczenie" . Z pewnością jednak nie łapiemy zadyszki. Nasze strony każdego dnia odwiedzają tysiące wędkarzy i z każdym miesiącem jest ich więcej. To wszystko powoduje, że haczyk.pl jest od wielu lat w ścisłej czołówce najpopularniejszych stron wędkarskich w Polsce. Dziękuję wszystkim, dla których wizyta na forum jest codziennym rytuałem jak i tym którzy dopiero odkrywają, że haczyk.pl to ogromna baza wiedzy o wędkarstwie. I jedni i drudzy tworzą Najlepszą Wędkarską Społeczność w internecie. Cytuj
zwykly_michal Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Z całą pewnością jedna z ciekawszych stron w internecie. Zaglądam dość często i mam wrażenie że jestem uzależniony. Trzymam kciuki za kolejne 11tki. Cytuj
Gofer Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Fajnie! Kolejne lata pod takimi rządami - jestem przekonany - będą stały pod znakiem dalszego rozwoju. Cytuj
abra1711 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Gratulacje 11 lat, i 100 lat pod tak dobrymi rządami jak do tej pory, oby tak dalej. Cytuj
DAWID Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Gratulacje, jest dobrze A w sobote mija 8 lat od mojego pierwszego zalogowania się na forum ! Cytuj
Gofer Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Chwilę później i mnie stuknie ósma rocznica Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi