mlody11 Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Używał ktoś jej? Dobrze ściąga rybę na łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Z tego co wiem Dragon nie specjalizuje się w produkcji zanęt. W katalogu większość towaru jest przeznaczona do łowienia na spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 To prawda, że Dragon to głównie spinning, ale to nie oznacza, że specjalista od obrotówek w pewnym momencie odkłada narzędzia do ich robienia i idzie tworzyć zanęty Zanęty Dragona tworzy specjalista od zanęt. Jako przykład ich skuteczności podam, że na Zanęty Klubowe łowią zawodnicy na mistrzostwach Polski. Często są sytuacje (a wiem to od znajomych), gdy w zawodach tej rangi zawodnicy używają je do tworzenia mieszanek, ponieważ są równie skuteczne co dużo droższe innych firm, specjalizujących się w obsłudze spławikowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Najlepszą zanętę można spartolić i czasami producent nie ma tu nic do rzeczy. De facto nie wszystkie mieszanki wrzucimy do jednego wora. Są zanęty kompletne i takie, w których jet tylko bułka tarta. Dragon ma dobre zanęty. Jak ktoś wie jak się tym obsługiwać zrobi z nich skuteczną mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 To może coś zdradzisz, bo jestem ciekawy tych zanęt i mieszanek Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi