lublub Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 ktos ma ten mlynek i czy warto go wziasc czy kupic zwyklego 2500 fj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Jeżeli zależy Tobie na niskiej wadze, to warto. Czuć różnicę w stosunku do zwykłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lublub Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 Jeżeli zależy Tobie na niskiej wadze, to warto. Czuć różnicę w stosunku do zwykłych. ogolem moge go kupic za 700 zl w sklepie i mam nadzieje ze bedzie to dobrze wydane pieniade a zwykl stowke mniej kosztuje , ma to byc kolowrotek do lekkiego spiningu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 7 stówek to trochę drogo. Ja ostatnio Rarenium CI4 4000 FB kupiłem taniej. Do lekkiego spina lekki kołowrotek będzie fajnie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lublub Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 rarenium to ponoc taa sam konstrukcja a co do stradica to widzialem najtaniej za 580 zl ale od osoby prywatnej czyli jakies 120 zl mniej ale jakby byl kopniety czy cos albo sprowadzany i potem z gwarancja problemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Fakt, ja kupowałem z niemieckiej dystrybucji i w razie awarii trzeba tam reklamować. stradica 2500 ci4 najtaniej widziałem za 460 PLN, ale właśnie z niemieckiego sklepu sprowadzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lublub Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 jednak kupilem zwyklego rozmiar 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi