Zielak21 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Witam! ;V Zastanawiam się jaki rozmiar kołowrotka kupić do łowienia na jeziorach ( 90% ) i sporadycznie na większych rzekach np. Wisła, San ( 10% ). Niewiem czy rozmiar 40 nie zepsuje się powiedzmy na Wiśle przy użyciu koszyczka 100g. dodam że na rzece wędkuje około raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Ja poszedłbym nawet w rozmiar 55. Wagowo niewiele się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek70 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Mam dwa Travertiny 55,kręciołek nie do zajechania w tym budżecie, na plus 5lat gwarancji. Sum ,karp i duży amur nie stanowi problemu,dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Przy feederach mam rozmiar 45 i 4 lata już śmigają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoe Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 To dobre gruntowe kołowrotki, mam jeden z nich i śmiga już jeden sezon bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SezonNaLeszcza Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 Ja mam jedną Okumę już od 3 trzech sezonów i zero zacinki, coś wspaniałego:) Jeden z lepszych moich kołowrotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi