Tollos Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Witam, Wraz ze znajomymi wybieramy się na wyprawę do Szwecji na rekordowe Szczupaki/Okonie/Sandacze i związku z tym moje pytania... Jaki sprzęt należy zabrać na taką wycieczkę?( rozmiary gum, blach, woblerów, żyłek, jakie kije przygotować/zakupić? Wspomnę iż wyjazd organizujemy sami i wszystkie spawy transportowe/żywnościowe i noclegowe są po naszej stronie. Gorąco Was proszę o rady doświadczonych w tym temacie. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Pierwsze i najważniejsze: Kiedy i gdzie jedziecie? Jezioro czy szkiery? Wolno trollingować czy w grę wchodzi tylko spinning. Ogólnie sprzęt nie różni się od tego jaki stosowałbyś do połowu dużych szczupaków u nas w kraju, chyba, że w PL na metrowe szczupaki wybierasz się z 5-7 cm woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 4 Lipca 2015 Autor Share Napisano 4 Lipca 2015 Pierwsze i najważniejsze: Kiedy i gdzie jedziecie? Jezioro czy szkiery? Wolno trollingować czy w grę wchodzi tylko spinning. Ogólnie sprzęt nie różni się od tego jaki stosowałbyś do połowu dużych szczupaków u nas w kraju, chyba, że w PL na metrowe szczupaki wybierasz się z 5-7 cm woblerami Dziękuję za zainteresowanie tematem Oczywiście, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania lecz nie jestem w stanie na wszystkie. Planujemy wyruszyć na początku października w okolice miasta Uppsala. Mieszka tam chłopak, który będzie naszym przewodnikiem i będzie decydować gdzie wędkujemy. Szczerze powiedziawszy w PL nie nastawiałem się na wielkie szczupaki bo jeszcze nie było mi dane trawić na odpowiednią wodę, to też nie jestem nie wiadomo jak doświadczonym spinningistą Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 Mieszka tam chłopak, który będzie naszym przewodnikiem i będzie decydować gdzie wędkujemy. Myślę, że jeśli zapytasz się przewodnika to poda Ci tysiąc razy lepsze odpowiedzi niż te, które tu otrzymasz Nie ma to jak potwierdzone info znad wody, nad która się jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHALPRZERWA Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Witam. Organizujemy wyjazd na ryby na Alandy na początku sierpnia. Poszukujemy chętnych osób. Mamy zarezerwowany jeden domek , ale możemy zarezerwować więcej. Do naszego domku potrzebujemy jeszcze jednej osoby. Cena za osobę 3000zł. Cena obejmuje: - Przejazd nowym busem w obie strony - Promy w obie strony(bez kabiny),mozna dokupic - Zakwaterowanie w 4 osobowych domkach, z sauną i wędzarnią, 2 lodzie z silnikami 15km/domek Cena nie obejmuje: - Jedzenia - Paliwa do lodzi Wyjazd z Gdańska . Więcej informacji pod numerem: 883-00-65-64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi