MATCH 2000 Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam wszystkich.W minionym tygodniu zaliczyłem dwie wyprawy na rybki.Najpierw pojechałem na staw,który kiedyś należał do jakiegoś PGR-u,a teraz jest to ogólnodostępne łowisko PZW. Złowiłem 2szt.karasia 30 i 35cm.oraz karpika 50cm. Te płoteczki w siatce to żywce kolegi,który próbował złowić szczupaka Druga wyprawa to już na normalną wodę PZW,gdzie królują płotki i leszczyki. Tam złowiłem trochę rybek. Na obydwu wyprawach łowiłem metodą maczową z waglerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 W moich ostatnich wypadach nie było łatwo o ryby, niski stan wody i ostatnie upały nie sprzyjają takie warunki nikomu. Łowisko Odra powyżej Wrocławia. Tak naprawdę,bardzo aktywne były okonie których połowiłem dość sporo ale takich 20+ kilka sztuk. Łowisko: Okonie brały nawet po zmierzchu: jak widać powyżej duże przynęty im bardziej pasowały i chętnie atakowały z przytrzymania w nurcie jeden ładny kleń zamiast mieć fotkę zostawił mnie na brzegu z grotem haka w palcu a sam odpłynął , ale jego młodszy kuzyn już zgodził się na szybką sesję graty dla jaceena za wabiki! na koniec bohater ostatnich wypadów: Teraz czas na urlop i rzeka też jest w pobliżu ''Warta''-do obejścia! Pozdrawiam wczasowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Zapis z dwudniowej zasiadki z początku czerwca- karpie i amury nie dopisały, ale udało się nagrać dwa ładne odjazdy sandaczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi