Artur97 Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Witam Niedawno zakupiłem ponton Intex seahawk 4 i chciałem dobrać do niego jakiś silnik, pytałem się ojca i niby są takie silniki elektryczne bez akumulatora - czy to prawda? Szukałem silnika elektrycznego w rozsądnej cenie ale tylko pisało że do Seahawk intex 2. No i jeszcze akumulator nie wiem jaki też dobrać żeby popływać sobie te 2-3 godziny. Doradzi ktoś? A drugi problem to ochrona przed światłem, nie wiem gdzie to kupić żeby była taka ochrona jak tutaj: https://youtu.be/zo2Kkps_cQ0 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur97 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 Doradzi ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Jako posiadacz pontonu Intex Seahawk 2 mogę powiedzieć, że nie wyobrażam sobie montowania w nim silnika. Samo wędkowanie tym pływadełkiem zostało przeze mnie wykluczone i używam pontonu jedynie do zanęcania, czyszczenia łowiska, stawiania markerów. Co do silników, skoro już jesteś zdecydowany, to nie dostaniesz silnika elektrycznego bez baterii. Żadne urządzenie elektryczne nie zadziała bez źródła zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur97 Napisano 8 Lipca 2015 Autor Share Napisano 8 Lipca 2015 Czyli jakie koszty by wyniosły kupując odpowiedni silnik + akumulator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Sam użytkuje taki ponton. Według mojej wiedzy nie ma fabrycznej pawęży do tego pontonu [ szukajcie ]. Zrobiłem amatorsko pawęż może by i się sprawdziła ale mam dwa i inne pontony --już sprawdzone - w silniku elektryczny i spalinowym. Tak więc ten ponton pod napęd zarzuciłem. Moja uwaga z eksploatacji tego pontonu. Wyrwaniu uległ korek po pompowania podłogi, ten typ tak ma . Więcej o tym i innych pontonach na forum SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi