Festusus Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 Mam kilka pytań odnośnie zbiornika w Jordanowie Śląskim https://www.google.pl/maps/@50.8713446,16.87143,16z Wiem, że jest pod opieką PZW. Ale czytałem regulamin z 2009 r., że z powodu ograniczenia presji trzeba wypisać u prezesa koła jakąś wejściówkę na dany dzień i może tam łowić 30 wędkarzy jednocześnie. Czy ten przepis nadal obowiązuję? Jaki jest dojazd do tego zbiornika i co można połapać? Cytuj
piotreg Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Świetna woda. Doskonale zarybiona. Ale pozwolenie bardzo drogie, a miejscowi nie dopuszczą nikogo obcego. Cytuj
Festusus Napisano 14 Lipca 2015 Autor Napisano 14 Lipca 2015 Przecież to woda PZW? To co mnie miejscowi obchodzą? No wiem jak to wygląda w praktyce, ale chyba można kulturalnie poprosić o dodatkowy,, darmowy bilet? Do Jordanowa mam rzut beretem. Cytuj
eM_Si Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Zajedź o 7:00, podjedź do pewnego starszego Pana, spyta Cię skąd jesteś, usłyszysz "pozwolenia już się skończyły". Zejdź na ziemię kolego, mają własny folwark za kasę z okręgu i tyle. Tacy to pożyją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi