Festusus Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Mam kilka pytań odnośnie zbiornika w Jordanowie Śląskim https://www.google.pl/maps/@50.8713446,16.87143,16z Wiem, że jest pod opieką PZW. Ale czytałem regulamin z 2009 r., że z powodu ograniczenia presji trzeba wypisać u prezesa koła jakąś wejściówkę na dany dzień i może tam łowić 30 wędkarzy jednocześnie. Czy ten przepis nadal obowiązuję? Jaki jest dojazd do tego zbiornika i co można połapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreg Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Świetna woda. Doskonale zarybiona. Ale pozwolenie bardzo drogie, a miejscowi nie dopuszczą nikogo obcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Festusus Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Przecież to woda PZW? To co mnie miejscowi obchodzą? No wiem jak to wygląda w praktyce, ale chyba można kulturalnie poprosić o dodatkowy,, darmowy bilet? Do Jordanowa mam rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Zajedź o 7:00, podjedź do pewnego starszego Pana, spyta Cię skąd jesteś, usłyszysz "pozwolenia już się skończyły". Zejdź na ziemię kolego, mają własny folwark za kasę z okręgu i tyle. Tacy to pożyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi