ARAB Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Witam serdecznie Poszukuje jakiś ciekawych zbiorników wodnych w okolicach Wałbrzycha. Interesują Mnie zbiorniki w których jest duże prawdopodobieństwo że coś złowię ( nie chodzi Mi o duży połów lecz coś dla relaksu ) Może macie jakieś miejscówki ? Z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Jak łowienie dla relaksu to Zagórze Śl. ofkoz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 I jak tam koledzy na Zagórzu ? Bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr wedkarz Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Witaj ,mam pytanko czy oplaca sie otworzyc duzy sklep wedkarski w Wałbrzychu w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Witam. Piotr : nie jestem co prawda handlowcem ani specem od badania rynku , ale z tego co wiem to dwa sklepy wędkarskie jakie są w Wałbrzychu funkcjonują bardzo dobrze /mam na myśli ten koło "zielonego rynku" i na Podzamczu - pomijam ten w galerii Victoria bo to inna specyfika/ . Natomiast kolejny mały sklepik to mógłby tylko powielać asortyment z tych dwóch już istniejących , ale duży sklep w rodzaju tych z W-wy lub W-wia mógłby stać się mekką wałbrzyskich wędkarzy . Sam wiem ile ja i moi koledzy zostawiamy pieniędzy na takie bieżące zakupy typu przynęty , zanęty i jakieś akcesoria . Do tego dochodzą jeszcze konkrety typu zakup sprzętu , odzieży itp. Jak coś to powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr wedkarz Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Dzieki piekne za opinie i na nastepny rok rusze z tym sklepem ale niestety dopiero po wakacjach i mam nadzieje ze Ty i twoi koledzy oraz inne osoby beda zadowolone z tego stoiska i kazdy znajdzie cos dla siebie na kazda metode połowu .Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi