ARAB Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Witam serdecznie Poszukuje jakiś ciekawych zbiorników wodnych w okolicach Wałbrzycha. Interesują Mnie zbiorniki w których jest duże prawdopodobieństwo że coś złowię ( nie chodzi Mi o duży połów lecz coś dla relaksu ) Może macie jakieś miejscówki ? Z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj
rush111 Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Jak łowienie dla relaksu to Zagórze Śl. ofkoz ! Cytuj
rush111 Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 I jak tam koledzy na Zagórzu ? Bierze coś ? Cytuj
Piotr wedkarz Napisano 28 Listopada 2015 Napisano 28 Listopada 2015 Witaj ,mam pytanko czy oplaca sie otworzyc duzy sklep wedkarski w Wałbrzychu w centrum Cytuj
rush111 Napisano 29 Listopada 2015 Napisano 29 Listopada 2015 Witam. Piotr : nie jestem co prawda handlowcem ani specem od badania rynku , ale z tego co wiem to dwa sklepy wędkarskie jakie są w Wałbrzychu funkcjonują bardzo dobrze /mam na myśli ten koło "zielonego rynku" i na Podzamczu - pomijam ten w galerii Victoria bo to inna specyfika/ . Natomiast kolejny mały sklepik to mógłby tylko powielać asortyment z tych dwóch już istniejących , ale duży sklep w rodzaju tych z W-wy lub W-wia mógłby stać się mekką wałbrzyskich wędkarzy . Sam wiem ile ja i moi koledzy zostawiamy pieniędzy na takie bieżące zakupy typu przynęty , zanęty i jakieś akcesoria . Do tego dochodzą jeszcze konkrety typu zakup sprzętu , odzieży itp. Jak coś to powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Piotr wedkarz Napisano 29 Listopada 2015 Napisano 29 Listopada 2015 Dzieki piekne za opinie i na nastepny rok rusze z tym sklepem ale niestety dopiero po wakacjach i mam nadzieje ze Ty i twoi koledzy oraz inne osoby beda zadowolone z tego stoiska i kazdy znajdzie cos dla siebie na kazda metode połowu .Pozdrawiam Piotr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi