Shoe Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Szukam czegoś taniego, więc mam zamiar w najbliższym czasie kupić tytułowy kijek Kinetik Perch Jig 3-14g 2,7m na okonie. Jakie są wasze wrażenia z użytkowania tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksawery Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Opinii za dużo nie ma bo i firma z góry traktowana jest czasami jako mało profesjonalna, ale seria Kinetik jest tanim i solidnym sprzętem i będziesz zadowolony. Tego percha cenię sobie za dobrą pracę wędziska. Można zarzucić jedynie drobne niedociągnięcia w jakości wykonania. Pamiętajmy, że to kij poniżej 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abrzyski Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Szczerze mówiąc w tych pieniądzach to niezły kijek. Warto zwrócić uwagę na wykonanie, któe moim zdaniem nie odbiega niczym od wędzisk droższych i z wyższej półki. Mam możliwość nim i nie narzekam a więcej z czystym sumieniem mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Mam Kinetik Perch Jig tylko ten z mniejszym cw 1-8. Świetna sprawa. Co ja się na niego okoni i kleni nakosiłem. Szczupaczki niewielkie też pięknie holuje. Kij solidnie wykończony. Lekki i jak na taką niską masę z dużym zapasem mocy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxer Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Budżetowy kija jakich nie brakuje na naszym rynku. Półki się od tego uginają. Te wędki mają wielką zaletą, że są trudne do zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Wędka taka sobie, za takie sobie pieniądze. Wykonanie średnie, bez szału. Ale jak ktoś szuka taniej wędki nie powinien się zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adammm Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 100zł to nie są duże pieniądze za wędkę, a jej jakość wcale drastycznie nie odbiega od droższych modeli. Dotychczas nie miałem możliwości zakupienia droższej (ale łowiłem na innych egzemplarzach, pożyczając je od kolegów), myślę, że ta jest wystarczająco dobra, nie ma na co narzekać. Sprawdza się w swojej roli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi