NdoG Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Poszukuję dobrego kołowrotka do wędki TRAPER EXPERT MATCH 4,20m(6-18g) w cenie około 500 zł. Najlepiej Przełożenie 6.0.1 (90 cm żyłki na obrót)podwójna rączka(Preferowana) w miarę lekka konstrukcja dlatego Aero match odpada. Aktualnie w oko mi wpadły: +DH w zestawie: Xitan Mf 930 Pezon&Michel Luxor FS FV 3500 Match ewentualnie starszy model - SH: Expert Match Traper 90901 Rive R-match 3000 Maver Monkey Spro Vento Poszukuję opinii na temat tych kołowrotków które wymieniłem i inne propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Ja bym Ci proponował shimano stradica. Posiadam przy jednej matchowce stradica 2500fc, a na drugiej stradica 3000gtm-rc. Model 2500fc jest produkcji japońskiej i śmiało go polecam, nie duży i bardzo mało waży, a co do 3000gtm-rc, jest to produkcja malezyjska, lecz przełożenie ma mniejsze, a i tak spisuje się genialnie, choć czasami trzeba poprawić żyłkę na kabłąku. Moim zdaniem jest, to sprzęt na lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Od sześciu lat używam Shimano Exage 3000MRB przełożenie 6,2:1 i co najważniejsze w komplecie dwie płytkie szpule. Cały czas chodzi bez zarzutu. Złego słowa nie powiem na ten kołowrotek. Z czystym sumieniem mogę go każdemu polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi