Oshee Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Ostatnio widziałem w sklepie haczyki teflonowe Carpex. Używał ktos?, bo nie wiem co o tym sądzić Cytuj
hoffman Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Bardzo dobre haki , drogie ale warte każdej wydanej złotówki . Są one o niebo lepiej zabezpieczone przed korozją od tradycyjnych haków karpiowych. Cytuj
diaflex Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Bardzo dobre haki , drogie ale warte każdej wydanej złotówki . Są one o niebo lepiej zabezpieczone przed korozją od tradycyjnych haków karpiowych. Drogie . Nie wiem czy 5 zł/10szt. haczyków można określić tym mianem . Cytuj
Stolarczyk Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Haki są dobre! I przede wszystkim tanie. Kolega musiał pomylić z innym modelem. Są znacznie droższe haki teflonowe, które wcale nie odbiegają jakością od carpexów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi