mlpnko Napisano 4 Sierpnia 2015 Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam, Poczytałem trochę tematów na forum i postanowiłem kupić sypką zanętę do the method, wybór padł na dwie zanęty: 1. Bait-Tech Envy Hemp & Halibut Method Mix 2kg 2. Sonubaits Match Method Mix 2kg Przy pierwszej zasiadce padło na zanętę Sonubaits, dodałem wody i kleiłem do koszyka do metody, ogólnie nie było źle, kleiło się dosyć dobrze, wyniki w miarę efektywne, ale tak jakby czegoś brakowało w tej zanęcie., może czegoś więcej niż tylko woda powinienem dodać? Przy drugiej zasiadce padło na zanętę Bait-Tech, dodałem wody i zacząłem kleić do koszyka do metody, no i tu moje rozczarowanie, zanęta nie chciała się ładnie kleić, jakaś dziwna konsystencja się wytworzyła, wyniki bardzo mizerne, jedyne co miałem to ręce strasznie zielone i nie dało się domyć dobrze, a podobno ta zanęta miała zdziałać cuda, może czegoś powinienem dodać? Pomożecie? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
mlpnko Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Napisano 6 Sierpnia 2015 To już próbowałem, efekty jako tako, coś jeszcze możecie polecić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi