lukaszwis Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Sprzedam Łódkę zanętową. - używana tylko kilka razy. Sprzedaję, gdyż zbieram na prawdziwą łódkę Specyfikacja: Długość 43 cm x szerokość 21 x wysokość 15 cm Udzwig: ok 800 gram zanęty. Czas pracy ok 3 godz na jednym ładowaniu Odległość 260 metrów Odbiór osobisty Warszawa lub wysyłka. Cena nowej to ok 900 zł !!! Łódka w stanie idealnym. INFO PRV ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurus Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Chłopie ten badziew u chinczykow kosztuje 350 złotych wiec weź szukaj gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Proszę o dodanie ceny zestawu, w przeciwnym razie temat zostanie usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszwis Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Cena 599 zł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszwis Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Chłopie ten badziew u chinczykow kosztuje 350 złotych wiec weź szukaj gdzie indziej To kup mi za tyle koles... sama wysyłka kosztuje z oplatami celnymi ok 100 $ wiec gadasz glupoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150820001704&SearchText=boat Link do strony z taką łódką. Jak się komuś nie śpieszy przesyłka FREE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Łódka z alliexpress jest zielona i dlatego tańsza Ciekawa strona, kupowałem kilka razy i jedyny minus to czas oczekiwania na przesyłkę. Sprawdziłem z ciekawości kurs dolara, wychodzi około 680zl z opłatami celnymi o których wspomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszwis Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Łódka z alliexpress jest zielona i dlatego tańsza Ciekawa strona, kupowałem kilka razy i jedyny minus to czas oczekiwania na przesyłkę.Sprawdziłem z ciekawości kurs dolara, wychodzi około 680zl z opłatami celnymi o których wspomniałeś. przesyłka nawet ok 60 dni , i nie ma gwarancji ze będzie cała.... Moge ostatecznie sprzedać za 540 zl. Najlepiej odbiór osobisty Warszawa lub wyśle pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Zwykle przesyłka zajmuje 30-40 dni. Kupowałem kilka razy w Chinach, wiem też od znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi