Gość chomik234 Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Mój kolega ma staw i prywatne łowisko chciałbym złowić np. karpia na spławik a na grunt amura na koszyk , gdy łowie na spławik żadna ryba mi nie chcę brać powiedzcie mi jaki powinienem mieć zestaw do takiego połowu żeby je złowić jaką metodę użyć ..,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Potrzebujemy troche wiecej szczegółów, nie bądź taki skryty. Jakiej przynęty używasz, grubość żyłki, wielkość haczyka, budowa zestawu, grunt na jakim łowisz itp Im więcej informacji tym lepiej Dopiero wtedy będzie można wyciągnąć jakieś wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chomik234 Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Żyłkę posiadam 0,25 mm 9,9 kg spławiki które mam w kolekcji 5.0 g , 1,5 g , 2,5 g wędki jedna ma 1,80 długość a druga 3,60 aktualnie mam zrobiony koszyk czyli zestaw gruntowy na krętliku z przeponą na wędce 3,60 a na 1,80 mam założony spławik 2,05 g z przeponą na krętlik co do łowiska jest ciężko powiedzieć jaki jest grunt bo łowie w Ozorkowie na Pacyfiku lecz do tej pory żadna gruba ryba mi nie weszła na haczyk łowie na kukurydze i na ciasto coś muszę mieć nie tak z tymi wędkami w jaki sposób złowić karpia albo amura ...,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chomik234 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedź można usunąć to forum więcej się dowiedziałem przy stawie niż na tym gównianym forum !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Jeśli oczekujesz że ktoś ma dyżur i tylko czeka żeby Ci odpisać to się mylisz. Wyobraź sobie że wszyscy mają życie poza internetem. Chciałem kontynuować dyskusje ale nie ma sensu uszczęśliwiać Cię na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chomik234 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Walić to forum też nikomu nic nie powiem a napisze to samo co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Żegnamy kolegę bez żalu... Konto dezaktywowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi