Skocz do zawartości
tokarex pontony

ryby staw

Gość chomik234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość chomik234

Mój kolega ma staw i prywatne łowisko chciałbym złowić np. karpia na spławik a na grunt amura na koszyk , gdy łowie na spławik żadna ryba mi nie chcę brać powiedzcie mi jaki powinienem mieć zestaw do takiego połowu żeby je złowić jaką metodę użyć ..,?

przynęty na klenia   Dragon

Potrzebujemy troche wiecej szczegółów, nie bądź taki skryty.

Jakiej przynęty używasz, grubość żyłki, wielkość haczyka, budowa zestawu, grunt na jakim łowisz itp Im więcej informacji tym lepiej Dopiero wtedy będzie można wyciągnąć jakieś wnioski.

Gość chomik234

Żyłkę posiadam 0,25 mm 9,9 kg spławiki które mam w kolekcji 5.0 g , 1,5 g , 2,5 g wędki jedna ma 1,80 długość a druga 3,60 aktualnie mam zrobiony koszyk czyli zestaw gruntowy na krętliku z przeponą na wędce 3,60 a na 1,80 mam założony spławik 2,05 g z przeponą na krętlik co do łowiska jest ciężko powiedzieć jaki jest grunt bo łowie w Ozorkowie na Pacyfiku lecz do tej pory żadna gruba ryba mi nie weszła na haczyk łowie na kukurydze i na ciasto coś muszę mieć nie tak z tymi wędkami w jaki sposób złowić karpia albo amura ...,?

Gość chomik234

Dzięki za odpowiedź można usunąć to forum więcej się dowiedziałem przy stawie niż na tym gównianym forum !!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.