dudi82 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Kupiłem w/w spining i po złożeniu go w domu na łączeniu zostaje ok 1,5 cm miejsca między elementami. Spotkał się ktoś już z czymś takim w kijach Robinsona?zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Kupiłem w/w spining i po złożeniu go w domu na łączeniu zostaje ok 1,5 cm miejsca między elementami. Spotkał się ktoś już z czymś takim w kijach Robinsona?zdjęcie To normalne. To zapas na wypadek zużycia (wytarcia) się złącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 To łącze typu spigot. Jest jak najbardziej normalne. Swoją drogą świetny kijek kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Dostałem go w super cenie. Nówka za 135zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Dostałem go w super cenie. Nówka za 135zł Poważnie? Gdzie takie cuda sie dzieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Był wystawiony na olx przez jakiś lombard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarczyk Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 To nieźle trafiłeś bo odświeżone cortezy wyszły bardzo dobrze. Szkoda, że zrezygnowali z uchwytu na przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Osobiście jestem fanem tej serii,łowię na nie wszelkie gatunki ryb,nigdy nie zawiodły,zapas mocy potężny,czułe,nie sposób je złamać podczas holu. Oczywiście mam na myśli starą serię. Z odświeżonych mam pike 10-32 i szczerze są o niebo lepszy od starego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Panowie, nowe Cortezy to rzeczywiście fajne wędki ale można się też sporo czepiać. Na plus to nowy blank niby w technologii NanoCore. Tak czy siak jest różnica pomiędzy starym a nowym Cortezem w tej kwestii. W moim mniemaniu to dobre szczupakowe kije. Doczepić można się do uzbrojenia. Nie jestem snobem i nie potrzebuję rynsztunku fuji. Ale wielu się to nie podoba i czepia tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi