DAWID Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Piękna lubelska Bystrzyca staruje w konkursie "Rzeka Roku" Klubu "Gaja". W konkursie uczestniczą te cieki wodne, które posiadają jakieś walory przyrodnicze a wokół nich skupiają się ludzie, którzy swoim zaangażowaniem opiekują się tymi miejscami. Bystrzyca od wielu lat jest wzorowo zarządzana przez pstrągowych pasjonatów, teraz zrzeszonych w kole "Stoczek", które powstało nad jej brzegami. Serdecznie proszę o głosy na tę piękną pstrągową rzekę ! http://www.rzekaroku.pl/ Wystarczy kliknąć na dole na Bystrzyce i potwierdzić głos na mailu, zajmuje to nie całą minutke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Zagłosowałem, oby tylko na najlepszą rzekę nie wygrał Kanał Bydgoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Września 2015 Autor Share Napisano 2 Września 2015 Dzięki też delikatnie jestem zniesmaczony tą kandydaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Zagłosowałem. Sąsiedzi to ze wszystkim się pchają. Skoro mieli pomysły aby był tam przeniesiony od nas Uniwerek Mikołaja Kopernika (co Kopernik miał wspólnego z ich miasteczkiem) to i teraz kanał może być rzeką Ehhh niezły "kanał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi