czorny27- Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Witam wszystkich. Mam dylemat który z kręciołków wybrać. 80% mojego łowienia to splawik.Tylko wody stojące jeziora,stawy. Jednak zdarza się również zapolowac z gruntu, wypad nad jezioro wtedy koszyczek do 50g. Ogólnie rzecz biorąc przyłów to leszcz i karp przeważnie do 5kg,lin,okresowo okoń,szczupak na żywca. Nie mogę zdecydować się na kreciolek. Pod uwagę biorę ryobi ecusima,. Ale rozważam także applause,Arctic, Zauber. Wszystko w rozmiarze 3000. Czy odpowiednie będę te kręciołki, zdaje sobie sprawę ze to nie są to typowe pod wszystkie metody ale z zbierają dobre opinie. Na wolnym biegu mi nie zależy. Proszę pomóżcie w wyborze. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 mam zaubera 4000 od 4 lat. Nie rozkręcałem, nie smarowałem - śmiga jak nowy. Tylko podczas mrozów trochę ciężej chodzi (pewnie smar przymarza) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi