LeChifre Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Witam posiadam do sprzedarzy melasę na leszcza itp 5 litrów 15 zł tylko i wyłącznie odbiór osobisty z okolic Ząbkowic Śląskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 kolego daj jakiś namiar na siebie na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Też poproszę o namiary - fon/mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Przepraszam za czas odpowiedzi dreslerr.lukasz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Dzięki, ale w międzyczasie kumpel załatwił mi z cukrowni , tak więc mam wiaderko melasy - ok 20 litrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 zapewne z cerekwi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Z innej , tylko ja chciałem z 5l, a przyniósł mi ze 20 l - nie wiem kiedy to zużyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 powiem ci tak mam jej od groma i mogę mieć na tony i nęce 1 miejsce na stawie a jest ich w okolicy ponad 20 to wyniki mam ogromne leszcze karpie mutanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 ja nęce ziarnami - groch, kukurydza, pszenica, łubin i pęczak, polewam to od góry melasą i mieszam ale ja tej melasy na ok 5 - 7 kg ziarenek daje ok 100/150 ml - a ile Ty dajesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Ja sypie tylko kuku calą lub zmieloną i zawsze na raz sypie 5kg plus 0.5kg zanęty i dodaje około litra dwóch melasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Muszę zwiększyć dawkę - kupowałem w sklepie w buteleczkach po 250 ml to miałem tak na 2 razy teraz jak mam w litrach to spróbuje podwyższyć dawkę do ok 0,5l, może jeszcze coś złapie - chcociaż coraz zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi