zoko Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Witam forumowiczów. Mam pytanie, czy orientujecie się gdzie można zwodować sprzęt pływający na jeziorze Wełtyń. Byłem ostatnio obok ośrodka i nie ma tam miejsca aby zwodować łódź lub ponton. Nie wiem czy istnieją gdzieś inne miejsca aby to zrobić. Cytuj
GrzesB Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Od strony m. Wełtyń jest kanałek zakończony niewielkim basenem. Tam spokojnie zaparkujesz i się zwodujesz. Cytuj
zoko Napisano 8 Października 2015 Autor Napisano 8 Października 2015 mhh, tak niedokładnie zrozumiałem. Od strony czego? Obok ośrodka gdzieś? Możesz podać dokładniej miejsce tego miejsca gdzie mógłbym zwodować. Cytuj
konfucjusz Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 dawno już tam nie byłem i nie chciałbym kolegi wprowadzać w błąd - ale kiedyś pływałem tam na ośrodek PŻM znajdujące się na wyspie na jeziorze, łódź kursowała miedzy wyspą a właśnie tym kanalikiem z basenem - jak zerkniesz na google map z opcją satelita to nie będziesz miał wątpliwości są tam tylko dwa kanaliki, oczywiście Ty musisz dotrzeć do tego większego z zabudowaniami w pobliżu Cytuj
zoko Napisano 8 Października 2015 Autor Napisano 8 Października 2015 bardzo Ci dziękuję za informację. Cytuj
GrzesB Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Jest dokładnie jak napisał konfucjusz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi