aldebaran Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Być może pytanie już padło nie raz, ale trochę misz masz tu jest i nie znalazłem, w regulaminie też jakoś na to nie trafiłem. Otóż ulga w składkach przysługuje do 24 roku życia (pod warunkiem bycia studentem). Tymczasem 24 lata skończę w roku 2016 we wrześniu. Tak więc jak będzie wyglądała moja sytuacja przy opłacaniu karty na rok 2016? Czy zniżka mnie obejmie, bo w momencie opłacania wciąż będę miał 23 lata? Czy nie obejmie, bo w terminie ważności zezwolenia przekroczę wiek 24 lat? Czy może stracę prawo do połowu z uglą w dniu urodzin? Sprawa dla mnie ważna, bo opłacam pełną, a jak wiadomo, bez ulgi to nie na kieszeń studencką... Przez miesiąc można się za to żywić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Hej, Mogę Ci powiedzieć jak to u mnie wyglądało. Też akurat mam urodziny we wrześniu. Składka ulgowa już mnie wtedy nie obejmowała i musiałem zapłacić całą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed870 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Nikt nie patrzy na miesiąc urodzenia tylko rok. Ulga nie będzie obowiązywała z początkiem roku w którym kończysz wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi