breslau45 Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Witam Mam pytanie czy ktoś z szanownego grona używał jako przynęty - (chodzi mi głównie o sandacza ) filetów ze świeżego śledzia? Kupiłem dzisiaj w Lidlu trochę śledzika i mam pytanie czy parę sobie zostawić na hak czy wszystko do opiekania i do zalewy ?) Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Mam pytanie czy ktoś z szanownego grona używał jako przynęty - (chodzi mi głównie o sandacza ) filetów ze świeżego śledzia? Kupiłem dzisiaj w Lidlu trochę śledzika i mam pytanie czy parę sobie zostawić na hak czy wszystko do opiekania i do zalewy ?) Kilka razy próbowałem, ale bez efektu. Z drugiej strony na "zwykłe" przynęty setki razy nie było efektów, więc trudno wyciągać daleko idące wnioski. Nie zaszkodzi spróbować. Proponuję filet np. połówka od strony ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi