Marcin_P Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Cześć, do sprzedania mam mukrusy mojej roboty. Ogólnie pojęte jako mikrojigi na białoryb, jednak sprawdzają się równie dobrze na okoniach i pstragach. Trzy zestawy po 10 sztuk. 1. Pierwszy to lekkie sztuki na haku Hend's #14 + główka 3.3mm 2. Drugi to hak Hend's #14 + główka 3.3mm + odrobina dociążenia lametą 3. Trzeci zestaw to lekkie jigi na hakach #16 + 3.3mm Cena 35zł za zestaw + wysyłka. Przy zakupie wszystkich 3 zestawów wysyłka w cenie. Mile widziany odbiór osobisty z Krakowie, Lublinie bądź Chełmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 a jest mozliwosc wczesniejszego obejrzenia przed zakupem czesto w chelmie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Jest. W sobotę wracam i będę do środy w Chełmie. Zapraszam!! Zestaw 3 nieaktualny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi